Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV P-00 fotboll

18 augusti 2012
00:00

Bälinge IF P 99 svart

Referat: Storvreta IK P99 - Bälinge IF P 99 svart

Storvreta gör 1-0 på matchens första skott 30 sekunder in i matchen; efter detta spelar vi bra och efter 10 minuter kvitterar vi efter en fin genomlöpning av Samuel B. Ser riktigt bra ut just då men så kommer matchens första genomklappning och Storvreta gör 3 mål på 5 minuter. DG reducerar med en snygg chip, Storvreta gör ytterligare ett, Hampus reducerar på straff efter att Oskar L blivit fälld och innan paus gör Storvreta 6-3 som är halvtidsresultatet.
I paus pratar vi om att om Storvreta kan göra sex mål i en halvlek så kan vi det också; vårt problem blev att det återigen var Storvreta som gjorde sex mål i en halvlek.... Tröstmål av Alex N vid ställningen 3-10.
Spelmässigt ser det stundtals riktigt bra ut men vi ska verkligen inte släppa in 12 mål under en match på 2x35 minuter, även om måtståndarna är större..

lör 22 sep 2012, 11:30 Bälinge IF P 99 svart - Storvreta IK P99 2 - 3